alle kategorier

Warehouse

Hjem> Kvalitetssikring > Warehouse

Moderne lager er blevet et logistikdistributionscenter for at fremme en afbalanceret drift af alle logistikforbindelser. Den repræsentative ændring af lagerstrukturen er et højhyldesystem, som kombinerer højautomatiseret opbevaring og håndtering. Hylden kan blive 30-40 meter høj og har 200-300,000 mark. Det kan centraliseres styres med computer og automatisk tilgås.

Opbygningen af ​​hylder er forskellig, og små automatiske lagre, såsom revolverende hyldelagre, videreudvikles. De kan arrangeres mere fleksibelt, bekvemme til produktion og kan styres af computernetværk for at opnå en høj grad af automatisering. Formen af ​​lager har også gravitation hylde type, såvel som andre former.

111

Fordele ved vores lager i legering og rustfrit stål:

1) Implementere videnskabelig ledelse for at forhindre mangel.

Et af de vigtige formål med opgørelse er at levere de nødvendige materialer efter behov, når det er nødvendigt.

2) Forkort leveringstid for ordre.

Når producenter opretholder en vis mængde færdigvarelager, kan kunderne nemt købe de varer, de har brug for.

3) Effektiv lagerstyring.

Gennem inventar kan de originale spredte materialer arrangeres i god orden, affaldsmaterialerne kan stables pænt, og fabrikkens åbne rum kan være pæne og rene for at opnå civiliseret produktion.

Fordeling af lagerstrukturer hos Hunan Jetvision:

Hunan Jetvision sædvanligvis holde et stort antal konventionel størrelse smedning ring, aksel, cylinder, skive, flange hele året rundt. Vi leverer alle legerede og rustfrie stålprodukter til dig.

Vi har to 5000 kvadratmeter indendørs lagerbygninger, som kan forhindre 10,000 tons rør i at blive rusten.

Lager er meget vigtigt for vores virksomhed. Vi konstaterer, at vi indkøber og importerer vores produkter fra etablerede og velrenommerede producenter og leverandører. Desuden kontrolleres disse produkter hos producenten i nærværelse af vores kvalitetsrevisorer.

222

Hotte kategorier