alle kategorier

Firma profil

Hjem> Om > Firma profil

Tak fordi du besøger hjemmesiden for Hunan Jetvision Industrial Co., Ltd. og giver os muligheden for at være din betroede partner.

Hunan Jetvision Industrial Co., Ltd blev etableret i 2002. og filialfirmaet i legering og rustfrit stål blev bygget i 2019. Som den førende producent med mere end 20 års erfaring i højtemperaturlegeringsprodukter har vi et professionelt serviceteam til at levere høje temperaturer. standard for teknisk support, rettidig og kvalificeret levering, toldbehandlingsassistance og pålidelig eftersalgsservice osv. I mellemtiden har vi for at forbedre kvalitetskontrollen godkendt af kvalitetssystem ISO 9001.

Virksomheden har ejet certificeringer efter ISO 9001:2015, som har et komplet kvalitetskontrolsystem over råvareindkøb, smedeproces, varmebehandling, bearbejdning, inspektion og pakning mv.

Legering og rustfrit stål division som en filial virksomhed af Group Hunan Jetvision Industrial Co., Ltd. Vi er en professionel leverandør i legeret og rustfrit stål materiale, såsom hastelloy, monel, incoloy, inconel, nimonic, cooper legering, andet, legering, rustfrit stål osv. Vigtigste produkter, herunder smedeflanger, smederinge, smedede aksel, hulsmedning, smedecylinder, smedeblok, smedeskive, smedede stang, tilpasset smedegods,etc.

Hunan Jetvision Industrial Co., LTD er en professionel produktion af smedeflanger, smederinge, smedede aksler, smedede stang, tilpassede smedegods osv. Produkter er meget udbredt i mekanisk udstyr, nyt energiudstyr, petrokemisk trykbeholderudstyr, rumfart og militær specialitet udstyr og andre områder.

Vores virksomhed har en stærk teknisk styrke og implementerer fuldt ud slank produktionsstyring. Den er udstyret med et komplet sæt produktionslinjer, der integrerer smedning, varmebehandling, bearbejdning og ydeevnetest. Materialet dækker legeret stål, rustfrit stål, aluminiumslegering, titanlegering og superlegering og andre vanskelige deformationsmaterialer.

Procesflow

Procesflow

Smedning Line

Vi holder os til princippet om "kvalitet først, service først, løbende forbedring og innovation" for at betjene vores kunder. For at perfektionere vores service, leverer vi produkterne med den bedste kvalitet til en rimelig pris. Vi håber oprigtigt at etablere lange og venlige forretningsforbindelser med kunder fra hele verden.

Vi mener, at service og kommunikation er nøglefaktorer for at opbygge forretningsforbindelsen. Derfor besvarer vi altid kundernes forespørgsel omgående og gør vores bedste for at imødekomme kundernes anmodning. Endelig håber vi, at vi kan få mulighed for at yde vores service og opbygge forretningsforbindelsen med dig!

Varmebehandlingslinje

Vi er dedikerede til arbejde, teknisk ekspertise og kvalitetsprodukter. Vi insisterer på langsigtet stabilitet, hurtige beslutninger, varige relationer og en urokkelig forpligtelse til kvalitet, service og innovation. Vi hjælper vores kunder med at indkøbe flere varer, justere deres krav for at opnå den bedste pris, øge deres produktudbud og sikre de mest pålidelige leverancer.

Bearbejdningslinje

Vi Jetvision har et fuldt certificeret kvalitetsstyringssystem og bygger et testcenter for at sikre vores højkvalitetsprodukt. og vi er godkendt af kvalitetssystemet ISO 9001.

Varmebehandlingslinje

Varmebehandlingslinje

Varmebehandlingslinje

Varmebehandlingslinje

Varmebehandlingslinje

Bearbejdningslinje

Bearbejdningslinje

Bearbejdningslinje

Bearbejdningslinje

Smedning produktionslinje

Smedning produktionslinje

Smedning produktionslinje

Smedning produktionslinje

Smedning produktionslinje

Vores kultur

Virksomhedens mission: At fremme "Made In China".

Virksomhedens vision: At blive den mest konkurrencedygtige leverandør af industrielle materialer i Hunan.

Virksomhedens kerneværdier: Kunden først, Vækst sammen, At være fremragende.

Virksomhedens ledelsesfilosofi: Systemet administrere personale, Processen styre alle ting, præstationsorienteret.

Virksomhedens forretningsfilosofi: Generelt hver kontrol og klar

Organisationsstruktur

Hunan Jetvision Industrial Co., Ltd. er opdelt i personaleafdelingen, indkøbsafdelingen, finansafdelingen, kvalitetskontrolafdelingen og produktudviklingsudvalget; Hunan Jetvision Industrial Co., Ltd., med industrielle materialer og medicinsk udstyrsprodukter som kerneforretningen, har fem store produktgrenvirksomheder, opdelt i legeret og rustfrit stål, varmevekslerdele, wolframcarbid, smøremiddelprodukter og andre.

Hotte kategorier