alle kategorier

Nyheder

Hjem> Nyheder > Nyheder

Singapore Smedeflangeordre er afsendt med succes

Tid: 2024-06-11

Jetvision har samarbejdet med denne kunde i 5 år og er en loyal stamkunde. For Jetvision er det også en meget vigtig fast ven. Gennem årenes samarbejde har begge parter med succes gennemført alle projekter baseret på principperne om gensidig fordel og win-win-samarbejde. Vi ser frem til yderligere forretningssamarbejde i fremtiden og at fortsætte dette venskab til ende.

Kontrakten underskrevet denne gang er for indkøb af smedet flange, som skal bruges til opførelse af havne. Jetvision har løbende leveret flere ordrer til dette projekt.

Projektplacering: Singapore

Product: Stor smedet flange

Standard og materiale: Rustfrit stål og duplex rustfrit stål

Specifikationer: ifølge kunde's anmodning og tegning

AnvendelseTerminalkonstruktion

Forespørgselstid2024.03.23

Bestil tid2024.05.06

Forsendelsestid2024.06.09

Anslået arrival tid2024.06.28

stor smedeflange

Jetvision har mobiliseret fremragende teknisk personale fra produktionsafdelingen til at investere i produktionen af ​​dette parti varer, og med mange års akkumulerede maritime ressourcer stræber vi efter at booke den bedst egnede forsendelsesplads til kunderne. Hele partiet af varer var vellykket afsendt ogDet forventes at blive sat i konstruktion i begyndelsen af ​​juli 2024.

Tak for kunden's tillid og støtte. Jetvision vil aldrig glemme sin oprindelige ambition og gå videre.

stor smedet flange

Hunan Jetvision Industrial Co.Ltd er en professionel leverandør, der leverer slags smedede flanger med høj kvalitet og lav fabrikspris, såsom slip-on-flange, svejsehalsflanger, socket-svejseflange, blindflange, overlapningsflange, gevind/skruet flange, etc.

Nøgleord: Leverandør af smedeflange, prisliste for smedede flange, producent af smedede flange, flange i rustfrit stål fremstillet i Kina, engros legeret stålflange, producent og leverandør af smedeflange, prisliste for smedning af flanger af rustfrit stål, leverandør af slip-on flange, producent af svejsehalsflanger, køb billig socket weld flange, Kina blind flange leverandør, Billig pris lap joint flange, gevind skruet flange leverandør og producent.

 


Hotte kategorier